Waterdicht Stucwerk

Home | Projecten | bouwecologisch
betoncire verwerking
Betoncire wordt gemaakt op een glad gestucte ondergrond van plaatmateriaal, fermacel/groene gipsplaat, of mineraal (steen, blokken met stucwerk) en ook over bestaand tegelwerk is mogelijk.
Voor badkamers worden eisen gesteld aan de stucpleister voor een duurzame afwerking. Bouwt u in eigen beheer informeer dan tijdig naar kwaliteitseisen ondergrond. Op vloer brengen we meestal eerst egaline aan, dan kan het zelfs over vloertegels. Betoncire kan ook op watervast multiplex voor bijvoorbeeld een aanrechtblad.
Na primer brengen we betoncire in 2 lagen aan en dan moet het volledig drogen. Daarna schuren en 2 behandelingen met een sterke (ECO of PU) Seal. Al met al zijn we met droogtijden een (krappe) week bezig.Kwaliteit / eigenschappen
Betoncire wordt met spaanslagen aangebracht en strak getrokken. De lichte spaanslagen en vegen komen zichtbaar terug in het eindresultaat en dit geeft het een modern karakteristiek uiterlijk. Betoncire is na droging direct op sterkte en door de cementbasis ook sterker dan Tadelakt. Met betoncire kunt u dus ook strakke hoeken maken. Betoncire is vergelijkbaar met natuursteen niet bestand tegen agressieve en/of chemische middeltjes, dit kan vlekjes geven. Betoncire is wel glad, maar iets stroever dan tadelakt. Beton-cire ook geschikt op de vloer. Wilt u een volledig egale vloer dan maken we die met "beton-floor" (iets andere samenstelling)

Onderhoud
Betoncire kunt u beste schoonmaken met afwasmiddel of groene zeep. Behandel betoncire als natuursteen. Geen agressieve (anti kalk) producten gebruiken. (cilit bang , chloor, aceton, azijn, nagellak remover etc ). Na aanbrengen goede info beschikbaar.

CONTACT
T 06 - 11 420 225
info@bouwecologisch.nl


waterdicht stucwerk is een site van www.bouwecologisch.nl
Pictures and content bouwecologisch.nl 2013.


betoncire, beton-cire Arnhem, waterdicht stucwerk